Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 23 Oktober 2015

NOXXA KITA DAH SAMPAI... BOLEH CUBA PIZZA KAKNOOR TU ~__^

Salam Petang Jumaat kekawan..

Nak tunjuk sikit yg Noxxa kita dah sampai..
Harap2 datanglah mood rajin memasakan.. 
Punyalah exicited beli inner pot tu sampai dua..
konon satu untuk masak lauk pauk..
Satu lagi untuk buat kuih muih...
Kipidap..
Dongibab... Yati ~__^

Pastu biasalah saya pergi sekodeng FB..
Elok pulak Blogger Bicara Kak Noor kongsi cara-cara nak masak Pizza guna Noxxa ni..
Saya save dulu kat blog ni..
Minta izin ye Kak Noor..
Bila ceq dah buat pizza ni..
Ceq tempek kat blog ni nooo... ^__^







19 ulasan:

  1. wahh...bestnyer...

    periuk idaman kalbu..tp sebab nak pindah rumah punye pasal...so terpaksa tangguhkan dulu hasrat tu..hehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak beli dengan kawan..
      4 kali bayar Juls..
      Harap bangkit lah rajin memasak kan :)

      Padam
  2. Kakak dah berbelas tahun guna Noxxa ni Yati
    Hari-hari pun kakak guna. Masak sayur pun guna cepat sikit masak.
    Sayangnya kakak punya sebab dah lama sangat tempat picit-picit tu dah tertanggal tapi kakak sekarang plasterkan dia macam org sakit hihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah lagi lama kakzakie guna ye..
      Saya baru nak explore noxxa ni..
      Boleh menuntut ilmu juga dgn kakzakie ni :)

      Padam
  3. Selamat meng explore noxxa kak. Saya dah buat dah pizza dalam noxxa ni. Memang senang sangat ☺

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi akak baru nak explore Fiza..
      Harap2 menjadilah kan :D

      Padam
  4. glemer betol periuk nih.
    macam2 boleh masak pulak tuh.
    teringin jugak nak memilikinye. hehehehe

    BalasPadam
  5. Wahh dah dpt peyiuk noxxa yer.. mmg bagus peyiuk niee.. cepat masak :)

    BalasPadam
  6. amboihhhhh.... syoknya dpt periuk noxxa nih.... pasni lg mcm2 ldh resepi dia cuba

    BalasPadam
  7. Tahniah... banyak lah resepi baru dari Noxxa ni keluar nanti...

    BalasPadam
  8. wah dh sampai dah ke yatie alhmdulillah
    dah halalkan tu no problem save je resepi nya sbb dh bnyk kali buat mmg resepi tu je

    BalasPadam
  9. topping je di tukar2 ikut fav keluarga

    BalasPadam
  10. Nanti bolehlah makan pizza selalu tak payah pergi kat pizza hut lg.

    BalasPadam
  11. Wow noxxa idaman kalbu...takde ni pun hari2 masak..klu ada 24jam kot kat dapur..bestnya!

    BalasPadam
  12. bertambah rajin la kedapur ya Yati..

    BalasPadam
  13. Makin bertambah rajinlah CH lepas dapat periuk Noxxa ni ya. Kalau ke blog KakNoor tu memang boleh meleleh air liur tengok gambar aje pun!

    BalasPadam
  14. Fuyoooo baru beli Noxxa rupanya....patutlah rajin nak masak hihi.....
    Alamak! Mcm best jer CH kalau ada Noxxa ni

    BalasPadam
  15. Assalam. Tumpang iklan. Harga ahli dah nak naik ke rm719. Akak jual rm670 selagi harga taknaik. Pm akak di 019-2494819. Akak bagi jugan4 ebook resepi noxxa.

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)