Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 15 Jun 2016

WW :: LAUK SAHUR πŸ˜™❤

Salam petang yg ceria kekawan :)


Nak resepi disini

Nak resepi ini juga disini :D


Nak juga resepinya :)
 juga disini

18 ulasan:

  1. ikan sebelah??tk pernh dgr hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Orang kata sisa nabi tu MT..
      Sebelah ikan tu nipis ajer..
      Bentuk macam ikan bawal..
      akak suka ikan ni sedap buat sweet sour..

      Padam
  2. selalunya untuk sahur yang simple mungkin

    BalasPadam
  3. x aci tau... saya terjah blog akak nih tgk semua menu sedap... huhuuu...
    sabaq2 jap lagi nak berbuka posa...:)

    BalasPadam
  4. amboih2 kak... punyalah meriah akak nyer lauk sahur

    BalasPadam
  5. Bguslah msuk sini kasi idea....mmg kering kontang ni

    BalasPadam
  6. Ikan sebelah tu akak panggil ikan lidah juga yatie...selalu akak goreng je sebab nipis sangat.Dulu akak selalu juga masak asam rebus .

    BalasPadam
  7. Ikan sebelah tu akak panggil ikan lidah juga yatie...selalu akak goreng je sebab nipis sangat.Dulu akak selalu juga masak asam rebus .

    BalasPadam
  8. Kalau macam ni dah jadi lauk berbuka, CH. Kalau sahur tak nampak dah mewah macam ni. Baguslah bagi idea. Tetiba teringat kailan tak berusik dalam petisejuk.

    BalasPadam
  9. petang ni saya dah siap prepare ikan tilapia, nak masak masam manis utk berbuka. boleh jenguk2 resepi kak CH.

    BalasPadam
  10. aduh sedap semua resepi nya
    dah lama tak makan ikan sebelah sedap ooo kaknoor selalu masak cuka jugak ikan kadang kadang...

    BalasPadam
  11. WAH BANYAK PILIHAN RESEPI UTK SAHUR TU YATI...MKN DGN NASI PANAS SEDAP TU.

    BalasPadam
  12. dulu time sy kecik2 makan kot ikan sebelah tu...masih terbayang2 rasenye yg lemak dan sedap tu...tapi bila dah meningkat usia sy jadi pemilih skit...banyak kot ikan2 yg sy tak makan...ikan darat lagi la kim salam...masak camni makan panas2 time sahur memang bole membuka selera kak :)

    BalasPadam
  13. Wah banyak pilihan. Dh macam lauk berbuka.

    BalasPadam
  14. Salam kak...
    wahhh sedap2 lauk sahur. hehe.. sy dok suap abang Pae nasi ja msa sahur.. dia nak telur kicap ja..lauk2 jarang ado.. huhu

    BalasPadam
  15. Assalam, sedapnya nampak kailan sos tiram tu..

    BalasPadam
  16. amboi lauk sahur .....

    BalasPadam
  17. Banyaknya CH lauk ko bersahur..... Pagi tadi mak makan roti canai segera je weyh.... Cicah ngan gula, udah haha... Pemalas punya manusia ni namanya kikiki

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)