Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 9 Jun 2016

Apa Yang Dicari Sampai 8 RIBU TU... @__@

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan dikurniakan kesihatan yang baik jua hendaknya :)


Apa yang dicari sampai 8 ribu tu..
Bila ditengok catatan tu..
Cara solat tarawih sendirian yg mendahului carta ;)
Mengalahkan resepi yg lain..

Bila di tengok tarikh 5/6/2016 yg mencanak naiknya..
Ye lah kan pada hari itu kan bermula malam tarawih pertama kan..
Jadi ramai yg search solat tarawih..
Jadi dalam minggu ni entri tu yg tertinggi..
Mengikut sejarah di view sepanjang masa..
Sudah melebih 14 ribu +++
saya upload entri tu ramadhan tahun lepas..


Lepas tu sekodeng pulak Nuffnang..
Alhamdulillah banyak juga yg masuk..
Harap terus on going ye ;)

Keyword pun yg dicari, rata-ratanya solat tarawih..
Alhamdulillah, semakin ramai yg tidak mahu ketinggalan untuk merebut solat tarawih..
Boleh ajer dibuat sendirian kan dirumah..


Di side bar juga yg mengungguli pun Solat tarawih..
Selalu yg duduk kat top 1 tu..
Resepi Kek Coklat Moist Anis tu..
Selalunya resepi masakan ni mereka tengok pada hari cuti..

Alhamdulillah ..
Semoga blog kecik saya ini terus memberi manfaat kepada semua pengunjungnya..
Terima kasih kekawan alam maya ~__^

Jom lah intai Entri yg popular yg menduduki top 1 ini :)

Selamat Beramal ^__^

14 ulasan:

  1. alhamdulillah...tahiah kak...selamat berpose utk akak dan keluarga :)

    BalasPadam
  2. Wkmsalam.
    Tahniah dapat menyebarkan ilmu yang dituntut.

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah... ilmu yg bermanafaat

    BalasPadam
  4. nak baca jugaklah walaupun saya bukan kaum Ibu...hehe.thanks share!

    BalasPadam
  5. Tahniah...
    blog sebagai rujukan ilmu
    tahniah sekali lg

    BalasPadam
  6. Tahniah yatie....akak pun banyak dapat perolehi ilmu akhirat dan ilmu masak memasak dengan membaca blog yatie.

    BalasPadam
  7. Tahniah yatie....akak pun banyak dapat perolehi ilmu akhirat dan ilmu masak memasak dengan membaca blog yatie.

    BalasPadam
  8. Apa yg penting semampu boleh jgnlah tinggalkan terawih. Sebab utk kita perempuan sebenarnya buat di rumah itu lebih baik apa lagi kalau ke masjid boleh mengurangkan pahala - perempuan ni hatinya kecil. Tengok baju/telekung org pun macam-macam dah terdetik dlm hati..

    BalasPadam
  9. Tahniah Yati, dan terima kasih kerana selalu menjadi blog rujukkan kak rose.

    kak rose pun cnp artikel tu dari sini untuk tepek kat seripayaku... dan ni kali kedua buat bersendirian kat rumah...mekasih yati.

    BalasPadam
  10. tahniah yati ramai yg google cari info tu.

    BalasPadam
  11. Nasib baiklah keywords bersesuaian dengan bulan Ramadhan. Ada kawan blogger kita keywords yang dicari di bulan Ramadhan ni entah apa-apa tau. Jauh tersasar dari nak mencari pahala lebih di bulan mulia ni!

    BalasPadam
  12. killer word masa bulan puasa !

    BalasPadam
  13. bln puasa mmg org cari yg berkaitan puasa ... tahniah .

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)