Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 29 Jun 2016

WW :: JOM LAH KITA BERSIHKAN RUMAH πŸ˜†πŸ˜ŠπŸ˜‰ ~__^

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya :)







sumber : facebook

p/s Kekawan dah bersihkan rumah ke utk menyambut raya :)

16 ulasan:

  1. ada ternampak gk tips gini kt fb... mmg kene shared kak....
    berguna betul nih

    BalasPadam
  2. adeh..penatnya nak mengemas rumah...huwaaaaa

    BalasPadam
  3. Oh... kakak nak cuba utk peti ais tu tak pernah lagi buat cara itu
    Mesti harum aje kan sebab biasa kakak guna daun pandan aje.

    BalasPadam
  4. tq for the tips...boleh guna b4 blk raya nnt...hihi

    BalasPadam
  5. TIPS YG DIPERLUKAN SURI RUMAH JELANG RAYA NI YATI...

    BalasPadam
  6. wah!bagus nya...
    mmg nak cuci lantai rumah pun this week...
    thanks akk sharing...

    BalasPadam
  7. Salam kak..insyaAllah nati boleh lah nk praktikkan..nak rushing balik rumah mertua ni.. rumah ni tunggang terbalik..ahahha..
    *bagus bila ada tips2 mcm ni :)

    BalasPadam
  8. ayuhhhhh!!! bangkit kan semangat !!! mari mengemas beramai2 kekdahnye...hahaha...tu jeritan penaik semangat tu kak...ada gak terbaca kat fesbuk hari tu..siap saya save lagi takut lupe...kikiki...nak try la nanti :)

    BalasPadam
  9. Entah bila la boleh kemas rumah...
    Rasanya kena telefon makcik cleaner utk tolong bersihkan,,, hehehehe
    Btw, tips menarik ni kak...

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum kak yati.. Windunya nk dtg sini. La tak bw busy sht lately. Tq kak yati kerap dtg walau LM tenggelam x timbul2. Huwaaa


    Wah nk cuba nnt utk elak habuk tu.sejam lps lap mesti berhabuk semula tau umah ni

    BalasPadam
  11. Wkmsalam.
    Tips yang berguna.
    Tk.

    BalasPadam
  12. Tq atas tipsnya CH....menyental nyental tu lum lagi. Entahkan ada entahkan tidak hihi....kalau tak larat nampaknya tak payahlah CH....

    Semua guna cuka ek.... nak cuba jugaklah nanti

    BalasPadam
  13. Tq atas tipsnya CH....menyental nyental tu lum lagi. Entahkan ada entahkan tidak hihi....kalau tak larat nampaknya tak payahlah CH....

    Semua guna cuka ek.... nak cuba jugaklah nanti

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)