Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Ahad, 5 Jun 2016

PANDUAN RINGKAS SOLAT TARAWIH DI RUMAH UTK WANITA

Assalamualaikum kekawan..
Malam ini insyaAllah bermula lah solat tarawih yg pertama.. bagi ibu yg mempunyai anak kecil boleh menunainya di rumah.. jangan lepaskan peluang..








Dibawah ini jika kekawan hendak solat berjemaah solat tarawih bersama anak-anak dirumah, saya buat macam tu dirumah, selalunya bila hari bekerja dan anak sekolah, tak berkesempatan solat di masjid.








Sumber : Facebook

Selamat beramal kekawan semoga amalan kita diberkati Allah dan diberikan keampunan oleh Nya. Amin ya rabalalamin..

3 ulasan:

  1. Ramai share ni di facebook..Alhamdulilah berkongsi ilmu kan

    BalasPadam
  2. Ramai share ni di facebook..Alhamdulilah berkongsi ilmu kan

    BalasPadam
  3. Saya memang dapat buat di rumah aje. Cuma suami dan anak bujang besar aje yang ke masjid bertarawikh. Si abang balik aje tarawikh terus cari katil juga. Penat katanya!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)