Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 17 Februari 2016

WW :: FACEC MASK DIY ^__^

Try the face mask of mixing Gelatien and milk one tsp gelatien with a little bit of milk warm it up a little in the microwave and paste on your face leave to dry for 20-30 minutes then slowy peal the mask off your face it really works especially for blackheads you'll actually see the blackheads will look like worms!!*











Sumber : Facebook

16 ulasan:

  1. bahan yang memang ada dekat rumah ni. boleh cuba buat

    BalasPadam
  2. senang jer nak buat mask
    guna bahan2 kat dapur saja kan kak
    cuma rajin dgn tak rajin saja...

    BalasPadam
  3. Kakak biasa nya benda2 camni buatkan utk anak2 je...maklumlah anak2 remaja muka selalu sensitif.

    BalasPadam
  4. info yang baik kak...bahan2 ni mmg ada je kat umah ni

    BalasPadam
  5. Bahan semua ada.. rajin dengan tak je nak buatnya..

    BalasPadam
  6. Buat ni kena rajin Yati
    Kalau rajin mungkin adalah kesannya.
    Takat sekali-dua rajin tak menjadilah.

    BalasPadam
  7. alise baru nampak newsfeed fb yang pakai serbuk kunyit dengan madu tu.. nnt nak try apply kat muka.. sebab sebelom ni tak pakai apa2 pon..

    BalasPadam
  8. Assalam...sis boleh saya share?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaikumussalam..
      Sila kan.. akak pun ambil dari FB tu :)

      Padam
  9. bahan yang memang ada kat rumah..murah dan jimat..hehee

    BalasPadam
  10. bgus buat sdri ni..tp kerajinan tu tak ada..haha

    BalasPadam
  11. Nak dpt kulit muka yg cantik, nak kena rajinlah kan CH... tp kalau kita kan mmg malas nak buat guna bahan bahan asli cenggini...

    BalasPadam
  12. Senang betul nak buat sendiri face mask. Ni kena rajinlah baru boleh nampak kesan positifnya!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)