Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 17 Disember 2015

7 PETUA RAWAT SELSEMA

Salam petang yg ceria ;)
Sekarang ni musim hujan.. bila terkena hujan mudah sangatlah terkena demam selsema.. sekarang ni saya pun demam selsema.. demam dah kurang cuma selsema tu belum kurang lagi.. yg tak tahan hingus yg cair tu.. boleh pening kepala dibuatnya...
Semoga petua ni memberi manfaat buat kita semua..






Sumber : Facebook

15 ulasan:

  1. so far halia dan kunyit mmg sue buat untuk anak2 ni...alhamdulillah berkesan, walaupun lambat nampak hasilnya....

    BalasPadam
  2. Haah kan part hinggus cair tu memang seksa..nak buat pon susah serba tak kene jadinye...moga cepat sembuh

    BalasPadam
  3. bt masa nih yg paling selalu bt madu tuh... mmg tiap2 pagi bagi aiyan madu campur air suam

    BalasPadam
  4. wow byk petua ni
    good info

    BalasPadam
  5. Zila klu selsema mmg teruk..kkdg snggu x baik2..x berani minum ais..

    BalasPadam
  6. Zila klu selsema mmg teruk..kkdg snggu x baik2..x berani minum ais..

    BalasPadam
  7. Banyaknya petua...
    yang air didih beras tu nenek Amy selalu buat masa kami kecik dulu, dia tambah gula sikit. Sedap.

    BalasPadam
  8. Petua guna kunyit tu mmg selalu berkesan..especially utk budak kecik

    BalasPadam
  9. sangat2 berguna tips sihat ni petua yang hebat..jummm ramai2 amalkan..inshAllah sihat cergas selalu

    BalasPadam
  10. haaaa....akak selalu ada petua kan? ada tak petua nak menghilangkan pendarahan di hidung? yang akak pernah cuba dan menjadi.

    BalasPadam
  11. Bagus tips ini kalau diamalkan. Dari dulu kak Zai mengamalkan vitamin C alhamdulillah jarang sangat dapat selsema.

    BalasPadam
  12. wahh...TQ atas petua2 ni kak.. boleh simpan...

    BalasPadam
  13. selalu madu.. ada banyak lagi rupanya petua =)

    BalasPadam
  14. nice tips... Allhamdulillah.... boleh la amal ni.... bahan2 pun senang dpt

    BalasPadam
  15. mmg tgh selsema ni..slalu guna madu sbb tekak perit

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)