Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 30 Disember 2015

CUCU-CUCUKU ... ^__^ dah 4 orang cucu saudara ... semakin tua dah saya ni :)

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan diberikan kesihatan yg baik jua hendaknya..


Pada pagi 27/12/2015 sesuai solat subuh, masuk dalam wasap keluarga minta doakan agar Nana selamat melahirkan anak sulongnya itu, Sekarang berada di Hospital Sungai Buloh kata kakak andak.. Alhamdulillah pukul 8.00++ lahir lah baby boy yg comel ini.. bertambahlah cucu kak andak saya ni 3 orang.. Arwah hanya sempat jumpa 2 orang jer cicitnya dan arwah abah jumpa seorang jer.. Kemain suka cicit yg seorang ni dgn  nek uyang dan tok uyang nya..

Pada 3 Oktober 2015 yg lalu kak Ateh pun mendapat cucu sulongnya.. lelaki juga.. Ini anak JDT sebab menantu kak Ateh orang Johor.. masa nak bersalin tu balik Johor dan terus bepantang di sana , itu majlis Tahnik cucunya pada 28 November 2015.
Semoga mereka diberi kebahagian dan menjadi anak-anak yg soleh.

17 ulasan:

  1. Tahniah Yati.. seronok kan dpt tengok baby merangkap cucu saudara lagi. Yati baru 4 kakak ni lagilah dah berbelas tau sebab kakak-abang kakak dah ramai cucu. Kira cucu kakak jugalah.

    BalasPadam
  2. Tahniah yatie ,dah bertambah cucu nya....comel baby2 dgn baju merahnya lgi menyerlah.
    Kakak pun dah ramai cucu sedara ,tahun depan ni pun bertambah lagi...cuma cucu sendiri ntah bila lah dpt tengok.

    BalasPadam
  3. alahai comelnya...bertambah khalifah Allah...semoga menjadi anak yg soleh..:)

    BalasPadam
  4. buat masa ni belum ada cucu lg,tapi anak saudara tiap2 tahun bertambah..

    BalasPadam
  5. Tahniah nenek..dengan kehadiran cucu baru..happy sangat kan bila menerima kehadiran org baru..comel betul babynya..kain bedung sama pulak macam afia punya.hehe

    BalasPadam
  6. tahniah...saya pn br dpt ank buah smlm

    BalasPadam
  7. tahniah...seronoknya dapat baby, bau baby sedap jee

    BalasPadam
  8. tahniah... merasa juga ada cucu kan.. nak tunggu cucu sendiri lambat lagi... comel sangat baby tu.. lebih2 lagi ANAK JDT... hehehe..

    BalasPadam
  9. TAHNIAH YATI DPT CUCU COMEL...WALAU CUCU SEDARA TETAP TERASA KEGEMBIRAAN DI HATI KALA MENGGENDONG BABY SUCI NI..

    BalasPadam
  10. Alorr comeinya baby baru nie.. geram nengoknyaa.. tahniah dpt cucu baru..

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah. Allah beri keturunan baik-baik untuk bangsa dan agama. Aamiin. Rindu bau baby laaaa.. he he

    BalasPadam
  12. Saya pun dah ada ramai cucu memandangkan suami saya anak bongsu, siap tak ingat dah berapa ramai. Hehe..

    BalasPadam
  13. Moga membesar dengan sihat dan menjadi kebanggaan keluarga.. ;)

    BalasPadam
  14. Tahniah sebab jadi nenek lagi.....kita dah ramai weyh. Ada sorang cucu tu bertunang baru baru ni huhu.... Nampaknya tak lama lagi mak jadi Nekmommy Uyang ler ....huhu

    BalasPadam
  15. Tahniah sebab jadi nenek lagi.....kita dah ramai weyh. Ada sorang cucu tu bertunang baru baru ni huhu.... Nampaknya tak lama lagi mak jadi Nekmommy Uyang ler ....huhu

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)