Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 18 Disember 2015

MENGAJAK PASANGAN SOLAT... Jom buat cara yg betul ^_^

Assalamualaikum kekawan...
Salam Jumaat yg barakah.. semoga kita semua berada dalam rahmat Allah jua dan diberikan kesihatan yg baik..








14 ulasan:

  1. boleh ubahsuai utk ajak anak/ahli keluarga yg lain utk solat gak ni.

    BalasPadam
  2. Kalau kakak nak suroh anak ke suami bangun solat,buka lampu..Insyaallah mereka terjaga .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yatie kakak dh jawap 10 soalan tu tapi xtau sempurna ke tidak sebab kakak tak biasa tag mengetag.

      Padam
  3. assalam..
    nice sharing.insyallah sama sama ingat mengingati

    BalasPadam
  4. Salam Jumaat kak..
    insyaAllah boleh di praktikkan ni.. TQ berkongsi kak..

    BalasPadam
  5. Bolehlah cuba kepada yang memerlukan. Sedih pastinya kalau pasangan kita kena ingatkan utk besolat.

    BalasPadam
  6. salam jumaaat...mengajak melakukan kebaikan/ketaatan mestilah dgn cara baik2 kan...

    BalasPadam
  7. Yang tak tahannya bila ada yg dipujuk, dilembutkan lidah macam mana pun masih buat tak peduli seperti seorang saudara isteri yg pernah menumpang tinggal di rumah saya dulu. Akhirnya kerana dah habis ikhtiar diam ajelah, semoga satu hari nanti Allah akan membuka pintu hatinya...

    BalasPadam
  8. bagus ni kak..saya selalu je buat yang sebelah tu..bangun solat sekarang dah pukul berapa? hehehe...ke ubahlah lepas ni

    BalasPadam
  9. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  10. Cara yg baik ajak anak2 kecil. Tq sis atas perkongsian

    BalasPadam
  11. rasanya.. dgn anak2 pun boleh guna cara ni.. kdg2 tngk spupu marah anak2.. jadi bila solat diorang protes.. xda solat dgn ikhlas.. rasa terpaksa..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)