Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 2 Disember 2015

Bila SESEKALI Nabil KELUAR TV.. (^___^)

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi jua hendaknya..

Ehe, ~__^ nak cerita sikit kisah Nabil keluar TV9 semasa program Berkhatan Perdana di Masjid Seksyen 7 tu, pada malam tu Nabil kata buka berita TV9 sebab abang yg rakam gambar mereka tu adalah dari TV9, sempat juga si Nabil ni bertanya semasa mereka mengambil gambar utk diarak menaiki Hilux itu.



Inilah durasi gambar Nabil semasa berita di tv tu, gambar dirakam ketika Nabil sedang naik ke katil untuk berkhatan itu, sambil dibantu oleh abahnya.

Untuk menyaksinya kekawan boleh klik link dibawah :)



17 ulasan:

  1. Glamour Nabil masuk TV9....cuti sekolah ni mmg ramai brkhatan..anakbuah kak atie 5hb ni..

    BalasPadam
  2. Kakak tengok masa berita berkhatan perdana tu yatie...tak tau Nabil pun ada.Meriah sungguh....kat masjid Kulai juga ada pd 28 hb haritu tapi Iman dah sabar ,sdn berhad je.

    BalasPadam
  3. phewitttt..glemer nabilll...hehe

    BalasPadam
  4. Wow bersunat dpn tv ...
    Glemorr skjppp..knangan utk anak Nabil plk nti...hihi

    BalasPadam
  5. aunty nak sain...hehehe...best la dia kekecik dah dapat masuk tv ^_^

    BalasPadam
  6. Wah..wah.waahhh... glamer Nabil ye sayang
    Kalau auntie tahu siarannya auntie tunggu:)
    Simpan buat kenangan Yati.

    BalasPadam
  7. hari bersejarah tu..siap masuk tv lagi..hehehehe

    BalasPadam
  8. Wahhh...terus Nabil jadi glamour :)

    BalasPadam
  9. wah nabil masuk tv9 ya...hebatnya.

    BalasPadam
  10. Famouslah Nabil, nanti tentu ramai awek akan cuba mengoratnya, hehehehe...

    BalasPadam
  11. Kenangan seumur hidup ni....Hihihi

    BalasPadam
  12. Wahhhhh glemer Nabil rupanya hihi....
    Simpan video ni Nabil, sok dah ada anak boleh tunjuk anak hihi

    BalasPadam
  13. Wahhhhh glemer Nabil rupanya hihi....
    Simpan video ni Nabil, sok dah ada anak boleh tunjuk anak hihi

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)