Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 10 Disember 2015

Jika WANITA Itu IKAN (^__^)

Salam petang yg ceria kekawan..
Senyum sorang-sorang saya apabila membaca wasap yg dikirimkan oleh Group Ladies Sekolah saya.. macam kena pulak tu..
Jom kongsi senyum :)


jika WANITA itu IKAN

 IKAN SALMON
Bentuknya ramping, indah, dagingnya pink muda dan enak dimakan. Tapi
sayangnya mahal, biaya operasinya tinggi.
INI WANITA BEKERJAYA

IKAN SAPU-SAPU
Jenis ini murah dan selalu melekat di kaca akuarium. Kalau dah melekat
susah nak 'melepaskan'
INI GADIS BIASA

IKAN LELE
Kalo yang ini harganya murah dan boleh dimakan bila-bila saja. Tapi
hati-hati, ada durinya dan harus hati-hati
INI GADIS JALANAN

IKAN AROWANA
Kalau yang ini senangnya berenang-renang di akuarium memperlihatkan
kesombongan dan keangkuhan kerana tau tubuhnya yang indah, renangannya lemah gemalai dan memancing mata nakal melihatnya di manapun dia berada.....
So pasti harganya sangat mahal kalau ingin memilikinya,....
INI WANITA EXCLUSIVE........

IKAN EMAS
Jenis ikan ini juga mahal, indah bentuknya, warnanya, dan
lenggak- lenggoknya. Sayangnya hanya boleh dikagumi, tak boleh dimakan kerana
terlalu besar risikonya.....
INI BINI ORANG.......

 IKAN BUNTAL……
Tersedia selalu, bila marah dia mengembang dan beduri jika gembira ia kuncup manja, mulutnya terjuih nganga tanda kerap membebel๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚....

INI BINI SENDIRI

kih kih kih kih.....

12 ulasan:

  1. hi salam kenal ye...terima kasih sudi komen dan baca blog julia...wahh kelakar julia baca mcm peribahasa plak pasal jenis ikan dengan wanita hehehhehe....

    BalasPadam
  2. hehe..ikan buntal tu yg tak tahan tu..

    BalasPadam
  3. Kak Zai golongan ikan emas sbb isteri orang tapi tidak cantik.

    BalasPadam
  4. ikan paling last tuh memang kuang asam. hahahahahahahahaha

    BalasPadam
  5. kalau kata kita ikan patin tuh ok jgk... tp sepatutnya kat kite ikan jaws kak.... sbb bini nih kalu ok mmg baik... salah skit blh jadi ikan jaws hahhaha

    BalasPadam
  6. ikanpun dijadikan perbandingan wanita ya...

    BalasPadam
  7. hehehe..kreatif sape yg tulis niee..ikan dan wanita..hahaha

    BalasPadam
  8. tak mau la umpamakan Ikan.. hahaha

    BalasPadam
  9. Hahaha! Bab bini sendiri tu yang tak tahan nak gelak! Sampailah hati yang tukang buat perumpamaan ni tau!

    BalasPadam
  10. Haha....sian bini sendiri diibaratkan sebagai ikan buntal huhu....
    Buntal pun buntallah....janji mak bukan ikan hihi

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)