Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 4 Februari 2014

GENG BAS SEKOLAH DAH TERIMA MENANTU.... :)

Assalamualaikum kekawan ... moga sihat dan ceria....

Bila cuti panjang banyaklah jemputan kenduri yg dihadiri kan... pada hari sabtu lalu saya hadiri kenduri kawan satu sekolah yg kahwinkan anak sulong nya di Kelab Bukit Rahman Putra Golf, meriah sungguh kendurinya, makanan dihidangkan ala-ala hotel gitu... tak sempat nak amb il gambarmakanan yg sedap2 tu... lagi pun orang ramai, segan pulak nak bergambar bagai ehe :)

Inilah mak pengantin, Mastura , tak sangka dah terima menantu, saya anak-anak masih kecil lagi hahaha...

Geng sekolah saya jugak ni, jadi mak andam, dia lah yang menyolekan pasangan pengantin tu dan kelengkapan pelamin. Lama saya tak jumpa hampir 26 tahun rasanya, iyelah habis SPM semua orang bawa haluan sendiri, tu dapat cari melalui FB , bolehlah tahu berita kekawan disitu... 


Yang ni pun geng bas sekolah juga blogger EYE NEE gambar ni saya copy dari FB dia, hahaha sory geng copy U punya picture arr... ni kes tak sempat bergambarlah sebab Aini nak gerak pergi rumah kenduri kedua di Batu Caves Selayang... Ingatkan boleh sembang lama-lama tapi tak dapek dooo....

Ini nabilah punya kerja pengumpul segala sweets dan coklat di kenduri tu... pastu sibuk pinjam handphone saya utk ambil gambar, itulah kerja budak bertiga tu, asyik berulang alik kat tempat tu jer :)



16 ulasan:

  1. Kalau yg menikah awal memanglah anak mereka dah besar-panjang Yati. Kawan kakak pun ramai yg dah dapat menantu sedangkan anak sulung kakak baru 18 tahun..

    Oh Eye_nee pun geng bas sekolah Yati ye:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye lah kakzakie, bila nikah awal cepatlah terima menantu kan... bak kata eye nee tapi Tie nanti dorang cepat jadi nenek hehehe...
      Eye nee geng bas sekolah saya gak kakzakie ;)

      Padam
  2. Seronoknya kan Kak...muda2 dah terima menantu.. kira khawin awal kot.. anak dah besor2... yg sy ni kak.. beruban kot rambut baru Pa'e khawin nti...hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak lagi tua Atie bila nak menerima menantu.. mana taknya anak yg sulung baru 12 tahun hehehe

      Padam
  3. wah tak lama lagi boleh timang cucu...inshaAllah. Rezeki Allah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallah begitulah fazian..cepat dpt cucu pulak...

      Padam
  4. khawin muda cepatlah.....dapat menantu.....he heee...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye Yan.. kawan akak tu kahwin muda.. umur 20 tahun dah ada anak.. anak dia yg kahwin tu lelaki umur 24 tahun...

      Padam
  5. waaa....ada yg dh dpt menantu...nnt cepatla juga dpt cucu ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah tiga org kawan akak dah terima menantu Amirah...

      Padam
  6. Fb ni kan ada buruk dan baiknya..jika kena pada tempatnya kan!!.. boleh mencetuskan ukwah yg dah lama terpisah,macam kak yatie..26 tahun terpisah dengan geng sekolah last2 bertemu di Fb..siap dah dapat menantu lagi..:)

    setuju dengan kak zakie..siapa menikah muda..cepatlah jadi mertua hehe..then dapat gelaran nenek :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul Roha..FB yg temukan akak dgn ramai geng sekolah akak ni ;)

      Padam
  7. GBS bersatu... oo dah dapat menantu... syioknyer muda2 lagi dah ada menantu yerk... semoga pasangan pengantin cepat2 menimang cahaya mata...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha geng bas sekolah bila bersatu, panjang sembang ya zilla ;)

      Padam
  8. Mesti dia tu kawen awalkan CH....ke anak diaorang yg kawen muda....
    Biasalah cuti panjang....mak pengantin pun ambik kesempatan hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye hainom kawan akak tu kahwin awal... anak yg sulung tu dah 24 tahun..

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)