Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 27 Februari 2014

HAA ini baru betul.... KAU DIDALAM.... kami pulak diluar ehe :)

Assalamualaikum kekawan.... Alhamdulillah ... Moga Sihat & Ceria :)

 Ini baru betulkan kekawan .... kita diluar .. dia didalam sangkar... masih lagi cerita Afamosa ni... luas kekawan kat sini... Walk Thru Area.. disini kita boleh bagi binatang ni makan-makan, belai-belai binatang ni... jinak betul binatang kat sini, tengok gelagat tiga bercucu ini.. mak saya layan seekor , anak dara saya dua orang ni layan seekor..

Unta ni pun jinak jer kekawan, bila kita dah bagi makan, dia masih mengekori kita minta lagi...

Si Poneey yg peramah... siap keluarkan kepalanya lagi.. macam nak borak-borak gitew :)

Tak banyak sangat saya ambil gambar disini sebab leka sangat beramah mesra dengan binatang-binatang yg jinak ini..

Flamingo yg bebas diluar... elok jer dia bermain disitu jer... Nabil rasa macam nak gi tangkap jer seekor bawa balik hahaha...
Dah habis cerita di Afamosa ni kekawan.... Berbaloi rasa nya berada disana selama 2 hari 1 malam dengan belanja pakej seorang RM90.00 penginapan, makan tengahari, tiga pakej ke Water Park, Safari and Animal Land dan  Cowboy shows ... 



13 ulasan:

  1. beli kat groupon ke kak...kuron bila ntah nak bwk anak dara g a famosa...umi & abah dia dah lepas g sana last year...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak beli promosi masa dorang buka both di Tesco sis..

      Padam
  2. seronok nya tengok flamingo...ini klu Pae' msti dia suka ni kak...ohh rm90 sorang? wah! menarik ni kak..mmg nak pergi lah nti klu balik Melaka...hehe

    BalasPadam
  3. hahaah tajuk tu...cute nye unta..rasanya saya tak pernah tengok unta secara live..

    sila support ye
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march_26.html

    BalasPadam
  4. bestnya dapat pegang binatang kat situ..mesti budak2 tu seronok habisan..

    BalasPadam
  5. Boleh difikirkan tempt ni T utk cuti2 Malaysia nnt...

    BalasPadam
  6. comeynye kuda pooney tuuu...rasa nak pinjam rambut dia hahaha

    BalasPadam
  7. memang berbaloi kalu RM90 termasuk semua tuh....

    BalasPadam
  8. Wah seronoklah budak2 dapat tengok pelbagai binatang kan..orang tua pun tumpang sekaki tuh,,,murah jgjk rm90 tuk semuanya..

    BalasPadam
  9. tiket yg dikenakan mmg berbaloi sangat 90inggit untuk semua..
    puas pon ye juga dapat berama mesra dengan cik pooney yg perama tu hehe..

    anak2 la terhuja sangat kan akak..mak bapak tak yah citer numpang sekaki lerr jawabnyer :)

    BalasPadam
  10. Selain tempat mandi-manda tempat haiwan / zoo memang jadi tempat yg paling anak-anak biasa suka. Kakak percaya Nabil dgn kakak-kakaknya mesti cerita kalau boleh nak pergi lagi ke sini..

    BalasPadam
  11. kalau balik kampung memang lalu kawasan ni belum pernah singgah bawa anak2 bercuti kat situ.

    BalasPadam
  12. Entri ni kome semua dah duk luar pulak yeh hehe

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)