Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 19 Februari 2014

HARI LAHIR NUR KHAYRAH AMANDA ^__^

Assalamualaikum kekawan... 
Alhamdulillah ... semoga sihat dan ceria hari ini :)

Malam tadi memenuhi undangan untuk hari lahir Nur Khayrah Amanda yg setahun 18/2/2014... anak buah kepada biras saya, majlis bermula patutnya mula 8.30pm tapi menunggu tetamu yg datang, penyudahnya pukul 9.30pm baru mula... budak tiga orang tu dah mula mengantuk.... biasalah tido awalkan :)

Sementara menunggu tetamu datang kak Nabilah sempatlah posing dan ambil gambar pastu sibuk di photogrid kan gambarnya.... budak2 sekarang lebih bijak menggunakan gajet canggih ni kan...

Berkenan sungguh dengan apam Hello Kitty ni kan... kek pun tema Hello Kitty... Cantikan :)

Semestinya bergambar ramai-ramai sambil nyanyi lagu happy birthday untuk birthday girl tu... senang betul dengan budak Khayrah ni tak meragam langsung walaupun mata dah merah nak tidur.. Pukul 10.00pm kami balik, Nabil pun dah berapa kali menguap.... Itulah aktiviti kami malam tadi...

10 ulasan:

  1. meriahnya..
    comel kitty tu...apam ke cupcake?

    BalasPadam
  2. Bila buat waktu hari sekolah/kerja malam pulak memang ramai budak yg mengantuk. Tapi mereka tetap suka sebab majlis ulangtahun biasalah kanak-kanak kan suka...

    BalasPadam
  3. Hepi besday lah buat sikecik tu...aku salute dgn meraka2 yg rajin2 betul buat apam2 ke kek2 yg berdeco-deco ni T...mesti penyabar orgnya kan...nak decorate hello kitty tu..

    BalasPadam
  4. memang comel & meriah hello kitty tuh..:)

    BalasPadam
  5. cantiknya kek n apam hello kitty tu...nk potong pun mcm sayang jer... :)

    BalasPadam
  6. betul cantik apam hello kitty tu menarik minat kanak2...:D

    BalasPadam
  7. eee...comelnya hello kitty tu...rasa mcm syg nak mkn...

    BalasPadam
  8. Yelah cantik apam hello kitty tu ....macamana buat nya tu yek CH ....

    BalasPadam
  9. Nak order boleh x

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)