Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 20 Februari 2014

WILD WILD WEST SHOW ~ COWBOY SHOW




Assalamualaikum kekawan.... Alhamdulillah, moga sihat & ceria :)

Setiap kali kami balik kampung en suami, laluannya tentu menempoh Afamosa tu... bila sampai situ mesti Nabil akan berkata "Bestkan mama kita kat Afamosa ni.... Nabil paling suka Cowboys Show tu.. best tembak-tembak tu" ceria jer muka bercerita mengingat momentum indahnya itu...

Ini pintu masuk nak ke dalam wild wild west show tu... kakak Nabilah jer yg sporting nak bergambar... Nabil dah tak sabar nak masuk dalam tu... bila masuk dalam tu duduk depan sekali... begitu teruja nabil ni.... :P

Keluar dari rumah tu ... mamat tu terus lepaskan tembakan... terperanjat monkey semua orang ... dah tu tembak berdas-das pulak tu... budak lelaki memang suka lah ... nabil sampai berdiri tepuk tangan... aduh tu baru pembukaan.... belum cerita penuh....

Biasanya cerita cowboy kan mesti ada orang jahat dan baik... hero dan heroin pulak hensem dan cun pulak tu... pastu versi omputih pulak... faham-faham sendiri jer lah hehehe...
Masa bank ni terbakar... najeeha terkejut... "mama api betul lah tu.... camni nanti terbakar semua" hihihi takut betul anak dara seorang ni....

Saya tak banyak ambil gambar pun sebab mereka bergerak-gerakan... adik saya ada rakam strory ni sampai habis... banyak betul adengan tembak menembak ni kekawan... sambil tu ada juga lucunya... tu yang bestnya... En suami saya pun kata, show ni yg memikat hatinya... best katanya.. macam real jer... lama juga show ni lebih kurang 1 jam...


Nabil paling suka bila Red Indian ni datang berkuda ... siap bunyi-bunyi tu lagi... pastu tembak-tembak lawan dengan cowboy tu..

 Bila dah habis semua pelakon tu datang berbaris dihadapan dan kita boleh bergambar dengan mereka tapi kami tak pergi pun bergambar.. terasa rugi pulak kan... 
Sekian lah kisah Wild Wild West Show yg menjadi kenangan Nabil tu :D

11 ulasan:

  1. Selalu tengok kat TV.. mmg cantik kan Kak tempat ni... budak lelaki mesti suka kan Kak.. bila lah nak bawa Pa'e kat sini ni...:)

    BalasPadam
  2. last year masa g wat SKT kat sana, x sempat nak g situ...tgk pamplet cam bess jaa...nie tgk plak entri akak, pon bess gak...tiket pon bess gak laaa...hehehehe...

    BalasPadam
  3. tak pernah tengok show ni...last g melaka tahun lepas..masa tu Aisyah baru 5 bulan kot..x igt

    BalasPadam
  4. Tak pernah masuk ke sini lagi T..dah anak2 aku semuanya pompuan kannnn...

    BalasPadam
  5. Mesti Nabil yg paling exited. Budak lelaki kalau cowboy macam ini mestilah suka:)
    Kalau dpt bergambar mesti lagi anak-anak suka Yati..

    BalasPadam
  6. akak.. saya dah berapa kali jugak pi Melaka..tapi tak penah masuk kat sini..tulahkan kat melaka ni mmg banyak tempat yg bersejara dan menarik mmg tak puas kalau pi sekali..kena berulang kali pon tak dapatnak terjah habis kehindahan negeri melaka ni

    BalasPadam
  7. Wah.. nampak mcm best.. dulu raser macam nak masuk takper budget takder.. kene kumpul duit nak gi masuk gak nanti..

    BalasPadam
  8. waa...x pernah tgk cowboy ni..selalu tgk yg malam2 tu je kak

    BalasPadam
  9. Ohhhh ada cowboy show yeh CH.... pernah pergi tapi tak masuk pun sebsb tiket mahal kot....

    BalasPadam
  10. x sempat lg nk g tengok show ni...menarik je bunyi..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)