Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 3 Februari 2014

SYAFAKILLAH NABILAH ...

Assalamualaikum kekawan... moga sihat dan ceria selalu ;)

Hari ini saya terpaksa cuti kecemasan sebab nabilah demam panas dan muntah-muntah, masuk jer makanan dan minuman keluar balik, dah naik lembik saya tengok.
Ini gambar di klinik semalam, terbaring jer dikerusi klinik tu, pening jer bila duduk katanya, panas badannya 38.8c semalam, dia suruh letak cool fever tu, sekejap jer dah kering cool fever tu, bila dirumah saya letak tuala basah di kepalanya dan lap badannya sentiasa.


Saya buatkan bubur nasi dan sup ketam, adalah empat lima suap yg dimakannya, itu pun saya yg suapkan, beza dgn nabil yg senang nak makan bila demam,satu mangkuk tu habis dimakanya, anak ni berbeza-bezakan kekawan, nabilah ni demam memang teruk dan sgt lemah, yg najeeha pulak, bila demam jadi pendiam lah pulak, baring jer tapi senang makan.  Nabil pulak demam masih lagi aktif , lompat sana sini, bila mkn pulak demand bubur dan nasi goreng kg,dia masih lagi selera makan.
Doakan nabilah cepat sembuh ye kekawan... thank you all ;)

14 ulasan:

  1. bila anak2 demam..kita pulak yg susah hati..tanya nak makan apa2..sanggup masakkan..

    BalasPadam
  2. moga cepat sembuh ye nabilah...

    BalasPadam
  3. Moga Nabilah cepat sembuh ye Kak.. kesian plak bila anak2 demam ni..risau dibuatnya

    BalasPadam
  4. Anak2 aku kat umah kalau dmm mmg request nk mkn bubur je T..ngikut pangai ayh dorang....srmoga kak nabilah cpt sembuh ye...

    BalasPadam
  5. Anak2 aku kat umah kalau dmm mmg request nk mkn bubur je T..ngikut pangai ayh dorang....srmoga kak nabilah cpt sembuh ye...

    BalasPadam
  6. Moga cepat sembuh ye Nabilla.
    Auntie doakan dari jauh. Makan tau jangan tak makan ye sayang..

    BalasPadam
  7. alahai..kesiannya...semoga cepat sembuh nabila.. :)

    BalasPadam
  8. Semoga cpt sembuh...
    kakak nabilah kena makan, baru boleh kuat.
    Sy last week EL pon jaga anak2 tak sihat.

    BalasPadam
  9. semoga cpat sembuh yer..sian nye dia...
    kak sedap nye la waktu kt sakit ade yg sedia kn makanan...acu dh lama dh x cm 2...sejak mak meninggal kne sendiri je...huhu...tp alhamdulillah Allah tu maha mengerti...sejak mak meninggal blom lg la acu sakit teruk...hanya ari tu je keracunan...tapi kalau demam pn ketam pn acu x bole makan...elergik...huhu..

    BalasPadam
  10. kak, nak bubur sikit, mama pun demam ni..

    BalasPadam
  11. kesian nyer kat Nabilah.. get well soon dear….
    Tiga anak, tiga karenah kan kak Yati.. saya pun mcm tu.. kena layang tiga karenah yg berbeza :)

    BalasPadam
  12. in sha allah nabilah cepat sembuhnya nanti... doa ibu, kasih ibu akan menguatkan semangatnya...

    BalasPadam
  13. Siannya ....
    Tak pe sekejap jer tu insyaallah...makan ubat banyak minum air ....

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)