Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 1 Julai 2014

TERKEJUT... mak tau.. TAK PERNAH begini ehe :)

Assalamualaikum kekawan..

Alhamdulillah dah hari ketiga kita berpuasakan..
Semoga kekawan sihat dan ceria :)



Pagi ni sengaja nak tengok statistik blog kecil saya .. tiba2 terkejut tengok paparan pada hari ahad 6,160 dan paparan halaman semalam 6,725.. tak pernah saya tengok naik macam ni .. selalunya dalam ranking paparan halaman 2000++ ajer..



Resepi apa yg mereka cari ye.. rupanya puding karamel yg mengusai sebanyak 6,691  .. camne ye blok pakar masakan yg lain mesti naik mencanak CPU dorang kan...

Saya link kan ke entri yg saya buat tempohari...

Penyumbang kedua yg banyak dipaparkan sebanyak 2,208..
pastu pergi sekodeng Nuffnang .. Alhamdulillah kenaikan yg berganda.. terima kasih yg sudi klik dan melihat resepi yg tak seberapa ni..






30 ulasan:

  1. Wah.. tahniah kak. Seronokla ya. Di samoing berkongsi resepi ada yang mendapat manfaat, dan memudahkan org lain di bulan mulia ni.

    BalasPadam
  2. Wah tahniahh....mmg memberangsangkan...selamat berpuasa ya :)

    BalasPadam
  3. salam ramadhan
    singgah pagi....lama rasanya sy x blog walking
    hari ini ada peluang so singgah jap =)

    waahh tahniah!! nnt share la ape2 resepi lg ye =)

    BalasPadam
  4. ALhamdulillah T..teruskan memberi resepi2 ko tu T...

    BalasPadam
  5. tahniah, pageview naik mencanak-canak. salam ramadhan yati :)

    BalasPadam
  6. akak pun suka resepi2 yatie sbb mudah dan senang....banyak juga yg akak dah cuba buat.

    BalasPadam
  7. bulan posa ni ramai nak masak menu camni..almaklum lah puasa kan..
    saya pon suka ikut resepi kak yatie..mudha paham

    BalasPadam
  8. Tahniah kak... saya jauh lagi dari angka tu... heeee

    BalasPadam
  9. semuanya sibuk meng'google' cari resepi..saya pun kdg2 cmtu jg..senang..terima kasih sgt buat insan2 yg sudi kongsi resepi yg sedap2 tu ..:-)

    BalasPadam
  10. puasa2 ni ramai yg dok skodeng resepi,kan...

    BalasPadam
  11. Wahh tahniah rezeki di bulan pose gitu.. :)

    BalasPadam
  12. rezeki bulan puasa kak.. tahniahh~~

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah...tahniah!..musim2 ni lah ramai orang nak cari resipi kuih dan lauk..

    BalasPadam
  14. Wahhhh..sukenye tgk angka pageview akak tuh..hehe..

    BalasPadam
  15. berganda-ganda naiknya kak..tahniah..rezeki gak tu..

    BalasPadam
  16. tahniah! tinggi tu.. ramai yang mencari :)

    BalasPadam
  17. Jm pun terkejut bila baca entri nih...yer lah..bulan puas kan..resipi lah yang dorang cari..lepas ni kak yati kongsi byk lagi resipi yg menarik..

    BalasPadam
  18. Tahniah.. Alhamdulillah.. rezeki berblog yer kak~

    BalasPadam
  19. musim nk rajin masak kak....hihi..
    rezeki.. kita pun kalau nk mask selalu usha resepi akak..

    BalasPadam
  20. Assalamualaikum kak, salam ramadhan. alhamdullilah. gempak gila pageviews tinggi gitu. hehe keep it up kak ~~~

    BalasPadam
  21. congrats!!!.. kalau dah recipe mudah mst rasa pun sedap.. nanti boleh lah try pakai recipe ni :D

    BalasPadam
  22. tahnaiah ... naik berganda² mmg org kalau ramadhan cari menu masakkan kan.. x update pun blh naik.. klu udate lglah mencanak² naik ...

    BalasPadam
  23. Wah, tahniah! Berkat bulan Ramadhan ni. Masing-masing mencari resepi untuk juadah berbuka tu. Saya pun rajin gak kopipes resepi kat sini. Buatnya jek tak tahu bila :)

    BalasPadam
  24. Rezekilah tu namanya.....
    banyak tu 6 ribu lebih.....tu bukan blog picisan lagi namanya CH.....blog femes tu hehe

    BalasPadam
  25. tahniah kak yatie...banyak sungguh pengunjung tu...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)