Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 23 Jun 2014

TOLONG saya KEKAWAN.... camne NAK BUAT ni... huhuhu..

Assalamualaikum kekawan..


Saya nak minta tolong kekawan .. macamana saya nak selesaikan masalah Papan Pemuka saya...



Tengok ni dia keluar satu jer senarai pembacaan tu.. bila saya tekan lihat lagi.. tak boleh dan tak keluar pun lagi entri dari blogger yg lain.. Adoiii.. saya selalu BW melalui ni jer.. sebab senarai bloglist saya tu ada 125 jer sedangkan yg saya ikut ada 338..

Tolong ye kekawan macam mana saya nak buat ni..

35 ulasan:

  1. kaknoor pun mmg tk reti yatie ada masaalah mesti rujuk kt anak2...kaknoor tau jalan lurus je tkleh bengkok2

    BalasPadam
  2. tak pernah guna cara ni utk BW.. takpe.. mungkin ade pembaca lain yg tahu cara nak atas masalah ini.

    BalasPadam
  3. Alahai, macamana nak tolong ni sendiri pun tak pandai ! Semoga ada yang dapat membantu menyelesaikan masalah yang timbul ni ya...

    BalasPadam
  4. yg saya punya pun jd mcm tu...sblm ni keluar berderet2 update dari bloglist...mungkin ni masalah blogspot ja...kan sblm ni pun mcm2 masalah dari blogspot...2,3 hari setel sendiri

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye ke Kamsiah.. ingatkan jadi kat akak seorang jer.. :)

      Padam
  5. sy pun alami masalah yg sama kak yati. tak tau nak tolong mcm mana. mungkin nanti ok semula. bg masa sikit.

    BalasPadam
  6. pernah jadi jugak, terbantut nak BW, tapi lepas log out n log in semula.. ok plak jadinya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok nanti akak cuba Mila.. harap-harap ok lah dia ..

      Padam
  7. sama la saya pon sama kak yatie

    BalasPadam
  8. saya pun prblm yg sama jugak..:)

    BalasPadam
  9. Oohhh Mar dan UAA pun sama jadi macam tu.. okey lah ada kawan.. ingatkan akak sorang yg jadi macam tu :)

    BalasPadam
  10. Ingatkan kak rose sorang jer yang mengalami cam ni.... nk cuba log out dulu n try pulak..... fb pun susah sangat nak load! apa hal ya?

    BalasPadam
  11. Betul la tu kot, masalah dgn blogspot…

    BalasPadam
  12. Rasanya ni masalah blogspot.

    BalasPadam
  13. takpe biarkan aje..nti oklah tu..

    BalasPadam
  14. ok so nie konfem la masalah blogspot kan..coz saya pun jadi macam nie...

    BalasPadam
  15. salam yati..
    klu akk mmg biar jew..nnt bbrp hri dh ok dh..jgn risau tau.

    BalasPadam
  16. saya punya pun biasa jadi cam tu.... kadang2 ok kadang2 gitu lah jadinya

    BalasPadam
  17. semalam blog saya pun jadi macam tue...tapi saya buat tak tahu je...pagi nie bukak dah ok pulak...

    BalasPadam
  18. dah ramai blogger up entry psl nih...xtau de mslh nih

    BalasPadam
  19. rasanya smlm mmg ada masalah kot kak sbb blog saya pn sama.

    BalasPadam
  20. biasa berlaku ni Kak yatie...biasanya noe biarkan je .. x buat apa2...nanti cuba lagi...

    BalasPadam
  21. Kakak rasa memang semua blog kena macam ini sejak semalamlah Yati. Yg penting kalau blog kita tak ada virus tak ada masalah. Kakak pun sama so kalau nak bw dari bloglist kawan. Kakak dahlah tak ada bloglist. Jadi terjumpa bloglist kawan-kawan kakak gunakanlah linknya..

    BalasPadam
  22. kalau jdi yg pelik2 ni susah jgk...sbb x tau nk buat mcm mna...ttup pastu on balik ok kot..

    BalasPadam
  23. akak pun hadapi masalah yang sama yatie....nak baca entry kawan2 trpaksa tengok blog list...

    BalasPadam
  24. skrg berlaku kt blog sy plak...hlg mood nk berblog

    BalasPadam
  25. ramai jugak yg kena ni..blog niesa pn sama..haiss...

    BalasPadam
  26. banyak blog yg kena . nanti ia akan pulih sendiri ...

    BalasPadam
  27. sy ingt sy ada tersalah klik setting mana2...rupanya..
    bila jadi mcm ni mood nk bw kelaut jgk..terpaksa main hentam sj bw..harap cpt selesai..

    BalasPadam
  28. anis pun kena cmnie gak kak yati.. susah betul nk bw..haishhh..

    BalasPadam
  29. ohhh nilah yg org kecohkan ni yeh..... patutlah...Okje bukak based pada komen kengkawan CH...tu yg tak perasan ada masalah ni tu....

    BalasPadam
  30. kak, problem kt blogspot. semua org pun alami masalah yg sama.. takbestkan nak bw sbb saya refer dashboard jek huhu...

    BalasPadam
  31. bertabahla kak ye, Anim pun dah terjebak sama hehe. Tunggu je la sampai dia baik sendiri :D

    BalasPadam
  32. saya pon kena juga, puas godek ingat an ada masalah setting,
    tapi alhamdulillah, petang semalam dah okay.

    :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)