Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 24 Jun 2014

KIFARAH ... gugurlah dosa-dosa KECIL..

Assalamualaikum kekawan..


Hari ini saya tak sihat demam dan cirit birit... pastu kepala pening sangat.. balik jer dari klinik terus makan ubat.. pukul 1.30pm baru tersedar dari tido.. terus solat zohor.. nasib sebelum tido saya dah masak nasi.. jadi boleh lah makan dgn lauk yg ada ni.. doktor kata sekarang musim panas kena minum air kosong banyak2 nanti rehydrasi.. Alhamdulillah bangun tido ni lega sikit badan dan kepala saya..

 Terima kasih kekawan yg tolong saya semalam dgn komen yg ditinggalkan.. rupanya bukan saya sorang yg mengalaminya.. masalah dari blogspot rupanya.. moga cepatlah selesai masalah ni..

Ini pun saya taip entri guna handphone jer.. tak boleh nak cerita panjang.. nanti pelan2 saya BW kekawan ye ;)

19 ulasan:

  1. semoga cepat sembuh kak...

    BalasPadam
  2. get well soon kak yati...berehat & mkn ubat ye..

    BalasPadam
  3. get well soon kak..bykkan berehat ye..

    BalasPadam
  4. Harap cepat sembuh Yati. Nak puasa ni..
    Macam boss kakak (tapi dia bukan Islamlah) pun cirit-birit kesian sampai lembik kakak tengok dgn pucatnya lagi.

    BalasPadam
  5. Semoga cepat sembuh ya. Musim panas macam ni memang senang nak jatuh sakit.

    BalasPadam
  6. Makan Ubat T...panas2 ni mmg kena minum byk air T..

    BalasPadam
  7. satu peringatan dan muhasabah yg sgt baik...moga cpt sembuh...

    BalasPadam
  8. Be strong dear. Moga cpt sembuh ya

    BalasPadam
  9. semoga cepat sembuh Hayati, biasa minum coke bole jadi ubat food poisoning tapi tanya doctor dulu ye.. take care get well soon.

    BalasPadam
  10. Semoga cepat pulih kak yati..
    jgn putus mkn ubat,nti lmbat kang.

    BalasPadam
  11. Semoga cepat sembuh kak yatiS

    BalasPadam
  12. Jangan lupa makan ubat dan semoga cepat sembuh...

    BalasPadam
  13. moga kak yatie cepat sembuh k...dah sihat baru BW k...

    promoted content, huawei & umobile untuk kak yatie :)

    BalasPadam
  14. Patut pun 2-3 hari ni tak dengar cite ...demam rupanya. Betul tu kena minum banyak air. Tapi tulah kalau meneguk banyak air kosong ni nak termuntah pun ye...

    BalasPadam
  15. Mmg cuaca lain macam sikit sekarang ni... moga baik2 saja yea...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)