Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 9 Jun 2014

Menjaga ATUK # Tutty Fruty # HELLO KITTY ...

Assalamualaikum kekawan...
Alhamdulillah.. semoga sihat dan ceria :)

Sepanjang cuti tiga hari yg sepatutnya balik kg tak jadi.. kami berkampung lah pulak dirumah adik ipar utk sama-sama menjaga bapa mertua saya ni operation mata (baca disini alhamdulillah-selamat-abah-bedah-mata ) En suami berulang alik untuk memandikan abah dan membersihkan matanya serta memberi ubat kedalam matanya.. Semoga abah cepat sembuh..


Upah tak jadi balik kg .. kena belanja pulak Tutty Fruity utk mereka.. layan ajerlah kerenah mereka kan.. 
Yelah memasing dah bersemangat nak balik kampung sekali tu tak jadi.. frust sungguh lah mereka ni..

Semuanya ni saya kena RM25.00 sebab tak banyak ambil buah.. mereka banyak letak coklat rice dan biskut.. saya jer yg ambil buah kiwi tu jer..

Lepas tu pergi cari beg utk kakak 2 orang ni.. cuba tengok siapa yg lebih matang antara Nabilah dan Najeeha.. Layan ajer kakak yg umur 12 tahun tu nak beg Hello Kitty tu..
Teringat pulak ayah sudin hadiahkan beg pada sudin tu :) 

Tengok masih lagi nak bermain dengan beruang Nabilah ni.. itu yg dibuat main masa dirumah adik ipar saya tu...
Ini lah aktiviti kami tiga hari di hujung minggu kekawan...
Kekawan buat apa ye.. :)




18 ulasan:

  1. aduuhhh operation mata...
    semoga FIL cepat sembuh yer..

    BalasPadam
  2. nampak adik matang dari kakak yee....

    BalasPadam
  3. Salam kak... oohh tak jadi balik kg ye.. bagus juga dapat jaga ayahanda tersyg kan kak... sempat lg Tutty Fruti tu..sedap nya... hehe

    BalasPadam
  4. aida x pernah makan tutty fruti :-)
    sebab mr.asben x minat...
    anak-anak pun kurang minat yogurt...
    hu hu hu...

    BalasPadam
  5. Alahaiii..semoga cpt sembuh pakcik..

    Tuti fruti tuh kan dh lama xmkn..itu hari ajak en somi tp lain hari katenye..sobss..

    BalasPadam
  6. Amboi, tutti frutti omaknya yang paling meriah :) Takpalah tak jadi balik kampung, ada juga habuan untuk anak-anak. Dapatlah juga menjaga pak mentua yang baru lepas operation tu.

    BalasPadam
  7. selalunya anak kedua lebih matang dari anak sulong..

    BalasPadam
  8. semuga FIL akak cepat sembuh ya.....

    BalasPadam
  9. semoga FIL cepat sembuh ... sis menunggu tetamu yg nak dtg . sabtu org lain , ahad org lain ... maklumlah , cuti sekolah .

    BalasPadam
  10. SAYFAKALLAH PAK CIK...

    sy jg yg x mkn TF ni lg ;-)

    BalasPadam
  11. Moga abah cepat sembuh....
    Masa ni lah nak betul2 berbakti pada mereka kan..:)

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah dah selamat di bedah.
    Cuti ni pi kenduri je yatie

    BalasPadam
  13. Semoga cepat sembuh dan sentiasa jaga pantang.....

    BalasPadam
  14. Semoga cepat sembuh... seronok tengok kanak2 tu makan tutti fruitti.. kita pun tak pernah makan lagi huhuhu :D

    BalasPadam
  15. mak aihh..besoo gila bear..hehe..comel...yummyumm..lama dh xmerasa tutti frutti..uhuk..

    BalasPadam
  16. Gitulah menjaga ibu bapakan CH....bergilir gilir , sama sama susah senang barulah seronok....
    Lama tak makan Tutti Frutti....kat area sini dah tutup dah...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)