Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 6 Jun 2014

Alhamdulillah.. Selamat ABAH bedah MATA..

Assalamualaikum kekawan.. petang yg ceria ;)


Sepatutnya hari ni kami hendak pulang ke kampung en suami, tapi tak jadi, rupanya abah ada appoinment dgn doktor mata di PPUM bagi membuang katarak di mata abah. Tak jadilah kami balik.. abah ada dirumah adik ipar ss24 shah alam.. petang semalam kami kesana..

Pagi tadi pukul 8.00am abah selamat menjalani minor pembedahan dimata. Dah lama doktor suruh buat tapi abah tak nak.. bila semakin tak nampak, baru abah nak buat.. mula-mula pergi bawa jumpa Prof. Dr Muhaya pakar mata tu.. bila doktor nasihat pergi buat pembedahan dgn doktor di PPUM sebab abah tak boleh buat kaedah laser tu..

Semoga abah cepat sembuh..

10 ulasan:

  1. Alhamdulillah dah selesai pembedahan mata abah kakak.. moga abah akak cepat sembuh ya.. amin!

    BalasPadam
  2. moga penglihatan abah yatie semakin cerah dan pulih cepat....

    BalasPadam
  3. Kesiannye abah akak..semoga cpt sembuh...

    BalasPadam
  4. Nenek sy pun br je operate mata gak..sekarang tengah berpantang..semoga abah akak cepat sembuh

    BalasPadam
  5. Semoga abah kak Yati cepat sembuh...

    BalasPadam
  6. Ibu mentua saya pun baru buat pembedahan katarak 2 bulan lepas di Hospital Sultanah Bahiyah, Alor Setar. Kos RM700++, nasib baik kerajaan tanggung sebab dia pencen kerajaan....
    Semoga penglihatan abah kembali pulih tak lama lagi....

    BalasPadam
  7. Alhamdulilah semoga cepat sembuh

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah, seslesai sudah masalah mata. Semoga cepat sembuh selepas ini. My mak pun pernah buat di PPUM, alhamdulillah, jelas pandangannya sekarang.

    BalasPadam
  9. mcm mana keadaan...semoga makin terang untuk Ibadat dll.

    BalasPadam
  10. Mil pun ada buat jugak CH....sebelah mata...tp dia kata tak nampak jugak

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)