Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 27 Jun 2014

SALAM RAMADHAN.... Kedatanganmu dinanti... Pemergianmu ditangisi...

Assalamualaikum kekawan..
Semoga sihat dan ceria semua :)

Dikesempatan ini saya mengucapkan selamat menyambut Ramadhan Mubarak.. semoga ramadhan kita tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya..
Begitu juga, saya menyusun kata memohon maaf kepada semua kekawan blogger saya, samada ada yg follower atau pun yg silent reader.. Sekiranya sepanjang saya menulis entri mahupun meninggalkan komen di blog kekawan.. ada tulisan saya yg mengguris perasaan kekawan saya memohon maaf kepada kekawan.. semoga kekawan semua memaafkan saya ye..
Saya juga memberi kemaafan kepada kekawan semua...





Klik di sini nak tengok ye..Gunakan Waktu Ramadan ini sebaik mungkin


20 ulasan:

  1. Salam Ramadhan Kak Yatie...noe pun minta maaf sekiranya ada komen2 atau entries yang mengguris hati kak yatie...

    2 promoted content tuk kak yatie :)

    BalasPadam
  2. Salam Ramadhan..terima kasih atas info2 yg diberi...peringatan utk semua...

    BalasPadam
  3. selamat menyambut ramadhan kak..perkongsian yg sangat2 bermanfaat..semoga dibulan puasa nie dptlah kita memperbanyakkan amal mnegurungkan dosa2..inshaallah..

    BalasPadam
  4. salam ramadhan dari brunei utk yatie sekeluarga..

    BalasPadam
  5. Salam Ramadhan jugak buat akak sekeluarga..

    BalasPadam
  6. selamat berpuasa yatie...akak juga minta maaf jika ada komen2 akak yang menguris hati ...

    BalasPadam
  7. salam ramadhan kak yatie..saling bermaafan lah kita ye..

    BalasPadam
  8. salam ramadhan kak..

    yani pun nak mintak maaf juga kalau ada salah silap tutur kata sama ada yang sengaja ataupun tak. :)

    Moga Allah menerima semua amal ibadah kita. Aamiin..

    BalasPadam
  9. bebebrapa hari je lagi kan kak...salam ramadhan

    BalasPadam
  10. Cepat betul masa berlalu kan.. Salam Ramadhan.. :)

    BalasPadam
  11. nampak cantikler semua gambarni...nak kongsi di facebook bolehkan...
    lagi dua harijerlerkan dah nak puasakan.. salam ramadhan..

    BalasPadam
  12. selamat menyambut ramadhan...moga ibadah2 kita diberkati dalam bulan mulia...insyaAllah...

    BalasPadam
  13. Selamat menyambut Ramadhan jugak buat akak~

    BalasPadam
  14. Salam Ramadhan CH...terima kasih juga kerana saling mengingatkan

    BalasPadam
  15. Salam Ramadhan sekali lagi. Alhamdulillah, dapat juga kita menyambutnya sekali lagi. Yalah 10 hari terakhir tu memang selalu aje alpa. Mencukupkan mana yang tak cukup untuk hari raya. Segala amalan semuapun dah terlupa ...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)