Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 19 November 2015

Dah Cuba ... PIZZA BY NOXXA

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi hendaknya..


Buat Pizza by Noxxa ni pada hari ahad itu hari.. masa tu semangat buat dengan kakak Nabilah.. suka bukan main kak Nabilah bila pizza yg dibuat menjadi.. jadi petang tu kami minum petang dengan makan pizza ni..

Saya buat sos pizza tu macam buat kuah spegeti tu.. pastu letak banyak sosej daging .. kak nabila letak dua lapis cheese monzela tu.. sedap mama katanya.. nanti dia meleleh jer..

Ni masih dalam inner pot noxxa tu.. tunggu sejuk sikit dan nak bagi perang sikit cheese tu.. tutup balik dgn tutup noxxa tu selama 1 - 2 minit..
Nak resepi boleh intai di sini resepi pizza noxxa sedap

Selamat mencuba kekawan.. ^__^

19 ulasan:

  1. tengok je pun dah dapat rasa sedapnya...
    bestnya masak dengan noxxa...seronok kak nabilah buat pizza ya.
    anak kakak buat pizza guna PA je yatie..

    BalasPadam
  2. salam Kak...
    adoiii membuak2 lah pula nak beli periuk ni.. haha... since abg Pae dah mula suka makan ni...best jugak kalu dapat masak2 sellau..cepat je kan... hihi

    BalasPadam
  3. senangnya,...seronok ada periuk ni kan kakak

    BalasPadam
  4. wow...jadi kak...dasat gak periuk noxxa ni kan...mcm2 boleh buat hah...byk dah resepi2 lieya tgk dari noxxa nieh.....berbaloi laa beli kan kak...memudahkan kerja di dapur...

    BalasPadam
  5. laparnya... tengok pizza pagi-pagi ni..
    Mudah kan guna noxxa ni..

    BalasPadam
  6. Dah boleh bye bye pizza hut n domino dah ni....

    BalasPadam
  7. alahaii..bestnya lah buat pizza sendiri

    BalasPadam
  8. Walaupun kakak dah guna berbelas tahun noxxa ni tapi tak pernah lagi buat pizza darinya Yati. Entah bilalah nak cuba nanti kakak intai. Kalau mudah serah aje pada budak-budak yg buat:) - kes mama dia ni malas Yati..

    BalasPadam
  9. SEDAPNYA PIZZA..BELUM PERNAH CUBA BUAT SENDIRI...

    BalasPadam
  10. el x cuba lagi pizza noxxa ni
    sllu duk wat bako lam oven
    risau nti anak2 x makan..sbb lain dia pya tekstur tu
    xpa nti el try tgk caner

    BalasPadam
  11. mak aii! sedapnya pizza
    saya tak penah cuba buat pizza
    noxxa ni pun cam menarik aje
    ramai dah dok cite...cam nak beli satu jugalah
    mahal dak agaknya

    BalasPadam
  12. sedapnyaaaaaa teringin sungguh dengan periuk noxxa ni!!!!

    BalasPadam
  13. Macam2 bole masak dlm piuk ni ek...nampak sedap pulak tu...tetiba lapo pulak perot ni T_T

    BalasPadam
  14. Sibuk orang bercerita pasal periuk Noxxa ni. Saya nak beli satu tapi HD kata kalau masak pun 'suam-suam kuku' tak payahlah banyak sangat peralatan memasak di dapur. Buang duit aje. Hehehe...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)