Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 4 November 2015

WW :: ISTERIKU SUPERHERO ^___^

 Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi jua hendaknya dan diberikan kesihatan yg baik..

Kita memang "Superhero" kan kekawan ;)












12 ulasan:

  1. semoga rumahtangga yang dibina berkekalan., amin ya robbal alamin

    BalasPadam
  2. semua para isteri adalah "superhero" jika betul caranya dan kena pada landasannya... :-)

    BalasPadam
  3. Ramai isteri yg senyum-senyum bila baca ini Yati
    Tapi ingat kena ada keikhlasan yg padu sebab dari situ baru ganjaran menanti di hujungnya:)

    BalasPadam
  4. Buat sehabis baik....rapi kan best kalau betol2 isteri bleh jadi superhero bole terobang2 sana sini...senang banyak la nak pi kedai ka apa bila kunyit atau garam habis...hahaha...eh! Ikan takdak ! ...zummmm...terobang pi paso beli ikan kembong...hahaha...sori merapu pepagi ni :p

    BalasPadam
  5. hihihihi....memang tak berani nak nafi sebab memang realiti

    BalasPadam
  6. hahaha, superwomen ek? tapi part cari barang tu mmg betul :)

    BalasPadam
  7. Bertuahnya ketika jadi isteri kan yatie...

    BalasPadam
  8. hehehe... Alhamdulillah kalau kita ni superhero pada suami....amin...amin... :)

    BalasPadam
  9. btl tuh kak.... mmg superhero

    superhero utk family kita

    BalasPadam
  10. tang yang boleh cari barangtu ... tak terjadi kat kita...
    sebab selalunya isterinyer inilah yang careless ... suami yang tolong carikan...

    BalasPadam
  11. Memang pun......ada gak lelaki supermak CH kang marah pulak lelaki kat luar sana tu hihi...

    Tp mmg betul, pompuan ni mmg hebat multitasking....yg bekerja lagilah! Mak mmg salute tau!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)