Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Sabtu, 21 November 2015

PERANAN IBU DALAM MENDIDIK ANAK LELAKI

Assalamualaikum kekawan..
Selamat beristirehat di hari Sabtu.. tapi kita mak-mak ni byk kerja yg hendak dibuatkan..
Saya dapat ni di FB.. jadi saya kongsikan disini pula... moga bermanfaat..












P/s Bukan mudah hendak mendidik anak lelaki kan.. saya hero seorang ni pun... kena banyak sabarnya ^__^


10 ulasan:

  1. bagus sekali perkongsiannya...cara didik anak lelaki ni berbeza dgn anak perempuan..

    BalasPadam
  2. Betul tu yatie...mendidik anak lelaki ni rasanya lebih sukar dari anak ppuan.Kakak ni 3 lelaki masing2 mempunyai perangai yg berlainan.

    BalasPadam
  3. Saya percaya, anak perempuan akan banyak ikut cara ibu. dan anak lelaki akan banyak ikut cara ayah. Oleh itu, ibu bapalah yang sepatutnya beri contoh terbaik. Tidak boleh jadi seperti ketam ajar anak berjalan.. it won't work...

    BalasPadam
  4. bagus perkongsian ini.. pasti berguna ilmu ini jika aiza sudah memiliki anak nanti..

    BalasPadam
  5. Wa ada dua anak lelaki kak.Dua2 masih kecik lagi..hari2 bergaduh.waaaaaaa

    BalasPadam
  6. Thanks 4 sharing. Hrp2 ada ank lelaki nnt sy akn dpt didiknya sebaik mungkin..bab agama tu yg plh penting

    BalasPadam
  7. Saya ada 3 hero. Mencabar kesabaran kadang-kadang.
    Semoga kita dapat besarkan anak-anak ni menjadi orang yang berguna dan beriman.

    BalasPadam
  8. Alamak!!!..... anak lelaki mak dah bujang! Camne tu CH? Tulah....tak perasan dia dah besar. Dah jauh dr kita pun. Mcm banyak benda yg tak diajarlagi huhu....

    Moga anak lelakiku menjadi manusia soleh yg berakhlak mulialah hendaknya

    BalasPadam
  9. Wah, artikel ni bagus untuk pedoman saya! Anak-anak bujang saya ada dua. Kena didik betul-betul supaya jadi good boy, son and gentleman ^_^

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)