Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 23 November 2015

MANISNYA HUBUNGAN SUAMI ISTERI ^__^

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita berada dalam rahmat Ilahi hendaknya..









P/s Bulan madu selepas kali kedua belum pernah saya buat lagi.. macam teringin nak pergi honeymoon ke 2... tapi anak siapa pulak nak jaga hahaha :D

20 ulasan:

  1. hubby pun ada ajak pegi honeymoon for second time... Tapi kita yg rasa berat nak tinggal anak2... hahahaha

    BalasPadam
  2. itu la Yati..nak berhoneymoon 2nd time..tak tergamak nak tinggalkan anak2..last2 angkut semua sekali haha

    BalasPadam
  3. hehehe...ari nie cuti sekolah dah bermula di KL. Anak letak kat pengasuh. Time tengahari tak perlu terkejar2 nak ambik & hantar anak ke sekolah agama. Dah janji dengan chenta hati nak keluar lunch sama-sama.

    BalasPadam
  4. kasih syg antara suami/isteri perlu sentiasa disuburkan...

    BalasPadam
  5. Bila dah tinggal ber2 rasanya bulan madu sentiasa.

    BalasPadam
  6. Jika kita selalu sedar salah seorang dari kita akan pergi dulu selepas ini, pasti kita akan hargai masa sesingkat ini untuk berbudi kepada pasangan kita...

    BalasPadam
  7. Salam n happy Monday. so sweetlah. tapi paling penting hargai dan terima pasangan kita seadanya mereka

    BalasPadam
  8. Zura selalu ajak suami dating berdua. anak2 semua ke sekolah n rumah pengasuh. tapi suami dan diri sendiri kena amik cuti ler. hehehehe

    BalasPadam
  9. Sweet dengan suami dapat pahala :)

    BalasPadam
  10. Cik boss dan saya paling suka kalau dpt tengok tv sama2...cam dah jadi rutin pulak setiap hari...kalau saya sebuk buat benda lain terjerit2 dia panggil lepak sekali...bagi saya camtu pon dah sweet sgt2 :p

    BalasPadam
  11. Sweetnye..ttbe tringat en laki kt kl..hi hii

    BalasPadam
  12. wah nk gi honeymoon ke yatie!
    bestt nya teringt zaman mudo belia dulu2

    BalasPadam
  13. Kakak pulak sejak dah ada anak kalau anak ada di rumah memang tak sedap hati nak tinggalkan mereka. Masa pergi haji aje kakak tinggal. Umrah pun kakak bawa tau...

    BalasPadam
  14. Tersenyum sendirian bila baca ungkapan 2nd last tu. Klu lah akak try, dpt bayangkan suami akan ingat, "dah buang tebiatka dia ni" @ silap2 balik rmh diterkamnya kita, hahaha......

    BalasPadam
  15. Tersenyum sendirian bila baca ungkapan 2nd last tu. Klu lah akak try, dpt bayangkan suami akan ingat, "dah buang tebiatka dia ni" @ silap2 balik rmh diterkamnya kita, hahaha......

    BalasPadam
  16. bila nak dating berdua tu..dok teringat anak lah pula... hihi..camno?? :)

    BalasPadam
  17. Emmmmm nampaknya, nak berhoneymoon berdua mmg tak dapeklah CH oiii... Anak anak nak mengekor sesaja weyh! Tp sebenarnya, okje tak pernah berhoneymoon pun, maklumlah dulu dulu tak cukup duit, ala kadar jerlah

    BalasPadam
  18. Angkut ajelah anak-anak sekali, CH supaya bulan madu kali ke-2 lebih meriah lagi ^_^ Hahaha!

    Saya dan HD pun nak ambil peluang satu hari seminggu untuk berdating berdua. Maklumlah bila dah lama berkahwin, feeling-feeling zaman sebelum kahwin dulu semua dah hampir pupus! Kenalah pupuk semula ^_^

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)