Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Ahad, 22 November 2015

7 CARA MANDIKAN BABY BARU LAHIR

Assalamualaikum kekawan..
Selamat beristirehat di hari minggu..
Dah mula cuti sekolah maka bermulalah jemputan kahwin..
Lepas tu tahun depan sibuk pulak jemputan tahnik cucu..
Jadi mari kita belajar macamana nak mandi baby baru lahir ni ;)









10 ulasan:

  1. Bgus info ni...knor mndikn baby dh lma berlalu..
    Yg kecik,lembut tu agak takut sikit...

    BalasPadam
  2. Xpenah mandikn baby. Tp sy rs kalu baby x mandi pn ttp wangi. Lain laa kalu bapa baby ;)

    BalasPadam
  3. Saya walau pon anak dah tiga tapi jarang mandi kan baby...selalu lepas 2 minggu baru berpeluang mandikan baby...masa tu kan dah kuat skit baru konpiden baby pon dah tegap...hehehe

    BalasPadam
  4. Nice info :)
    Tapi saya biasanya bilas dulu bo**ot baby untuk bersihkan najis sbb biasa tukar lampin guna wet tissues jer.. hehehe

    BalasPadam
  5. dah lama tak mandikan baby..yalah yg bongsu dah 9 tahun dah...

    BalasPadam
  6. bagus perkongsian ini.. nak mandikan bayi perlu berhati-hati..

    BalasPadam
  7. gd one.. lama dah x buat benda2 ni. teringat memori masa anak2 baby2 dulu he3

    BalasPadam
  8. Bagus ni, Nani tak pernah mandikan baby. Heheh.

    BalasPadam
  9. Kikkiki.....mcm nak beranak lagilah rasanya.....
    Okje main belasah jer CH, janji basah budak tu, cukup hihi...

    BalasPadam
  10. Kalau saya nak praktikkan ni kena tunggu cuculah, CH. Lama lagi tu. Hehehe!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)