Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 20 November 2015

Grand Lexis Through Back 2 : PUAS MAIN TEMBAK-TEMBAK AIR, mama pun sama ~__^

 Salam petang yg ceria kekawan :D

Petang ni kita pandang belakang sekali lagi enjoy kat Grand Lexis PD tu.. diluar tu ada juga pool kekawan.. besar juga , ada untuk dewasa punya pool tapi dalam .. tenggelam gak saya ni..
Jadi untuk keselamatan bawa mereka main kat pool kanak2 tu.. tapi tulah dah nama pool kanak2.. air setakat lutut dorang jerlah hahaha..
Tapi yg mereka suka kat sini ialah tunggu air dari takungan baldi besar tu jatuh.. menjerit-jerit suka..

Kat sini ada dua pool untuk kanak2 .. kosong jer.. sesuai utk berenang-renang gitu.. ~__^
Tapi kami kat sini main tembak-tembak air tu.. dengan mama nya sekali tak ingat dunia.. masa mama main sama tembak-tembak tu.. Kakak Nabilah yg ambil gambar *__*
Dorang kata enjoy lah kat sini mama.. macam ajak mengulang jer mereka tu..

Lepas tu patah balik ke pool yg ada permainan tu.. nak main gelongsor pulak.. masa kami pergi tu awal pagi dalam pukul 8am , orang tak ada lagi.. kira pool ni dorang yg punya.. jadi puaslah mereka explore tempat ni..
Kami disini lebih kurang sejam ajer.. lepas tu hujan.. lari masuk rumah.. sambung balik dorang mandi kat dalam tu punya pool.. Abah nya kata mandi puas-puas , pukul 12 pm dah nak check out..


11 ulasan:

  1. Ada hajat nak ke sana lagi ke Yati?
    Budak-budak memang suka tempat macam ini.

    BalasPadam
  2. Seronoknya budak2 main air ya yatie.....anak2 kakak ni dah besar2 ,kalau pergi tpt2 mandi mereka lebih suka tengok je.

    BalasPadam
  3. Bebudak kalau dapat kolam memang enjoy kan mahen kan...suka no dapat main air tu...kadang2 mak budak pon suka jugak...kikiki

    BalasPadam
  4. kak cuti sekolah panjang ni boleh kak..bagi anak2 main tembak tembak lagi..

    BalasPadam
  5. anak2 iols lau dpt main ayo mmg xmau balik dah haha

    BalasPadam
  6. Seronok betul anak2 yatie main dalam kolam tu, penat main mandi pulak.

    BalasPadam
  7. budak2 kalau dah dpt pool mmg tak hengat dunia kan kak? ;-) org tua pun sm juga hahahaa

    BalasPadam
  8. Oh, best juga outdoor pool kat Grand Lexis ni yerk! Kami anak beranak masih belum jejak lagi, CH. Selagi anak-anak kecil, selagi itulah nak bawa mereka merasa semua ni. Nanti bila dah besar, takdanya hairan mereka nak bercuti ke tempat macam ni dengan makpak. Lebih baik habiskan masa dengan kawan-kawan sebaya, ya tak?

    BalasPadam
  9. Bestnya. Boleh masuk dalam wishlist percutian keluarga ni :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)