Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 12 November 2015

Dah lama kita tak makan western mama... pinta mereka ~__^

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi..

Nabil pilihannya Lamb Chop Combo..
Tersenyum riang dapat mkn yg diinginkan..
Pada hari sabtu yg lalu selepas balik dari Kuang tu dah petang, kami balik selepas solat asar.. jadi dalam perjalanan tu saya kata nak singgah beli lauk jer lah, masak nasi dirumah.. lepas tu budak bertiga tu mencadangkan lah utk makan yg western.. tengok jam di kereta pukul 5.00pm.. Jadi tempat pilihan kami adalah Polperro Steak di Seksyen 7.. itu cadangan kak Nabilah sebab dia kata sedap dia pernah makan dgn abah.. jadi terus ketempat yg dituju..

Kak Nabilah ni semestinya spaghetti cabonarra dia tu.. tengok tu punya banyak boleh dihabiskan.. kalau dah suka tu kan..

Najeeha ni pun peminat kambing dia ambil Lamb Chop Black Pepper.. memang puas hati makan sebab daging nya besar pastu ada dua slide tu..

Yang ni saya punya.. Mushroom Soup dan Garlic Bread..
Suka sangat kat sini sebab services dia tersangatlah cepat .. tidak menunggu lama utk dapat makanan.. Lepas tu harga berpatutan.. Saya bungkuskan juga en suami.. Lamb Chop Black Pepper  yg diminta..

15 ulasan:

  1. Senang kalau dah balik lewat dlm perjalanan sebelum sampai rumah makan dulu kenyang-kenyang kan Yati. Kakak pun selalu macam tu. Mana ahli yg tak ikut kita bungkuskan. Balik dah tinggal rehat aje:)

    Nabil bukan main ye - tengoklah tu senyum lebar:)

    BalasPadam
  2. Nampak besar saiz satu hidangan, mesti kenyang makan.. Sedapnya tengok lamb chop black pepper tu..

    BalasPadam
  3. semua nampak sedap... rindukan Shah Alam...

    BalasPadam
  4. Aku baru terpikir2 nak bawak anak2 mkn western ni T...sikakak pun ada bercuti dirumah ni...nmpak pulak Lamb yg nabil mkn tu adoiii...sedapppnya...

    BalasPadam
  5. mak nyer diet yek... amik mushroom sup ngn garlic bread je... anak2 ngn lamb chop ngn cabonara bagai....

    tp kan kak... seronok bila tgk anak2 mkn berselera n habis lak tuh... rasa berbaloi bila byr

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak diet Dana..
      Akak kena pantang sekarang..
      Tak boleh makan pedas dan berempah..
      Kalau tidak hendak ajer rembat satu Lamb Chop tu hehehe

      Padam
  6. tengok senyuman anak2 yatie dah tau kesedapannya....

    BalasPadam
  7. sesekali makan ala western food ni best jugak kak..anak2 pun happy tu nampaknya... :)

    BalasPadam
  8. assalam...sedapnya menjamu selera dgn western food...cucu2 kak mmg gemar mkn gini..

    BalasPadam
  9. adehhhh sedapnyeee..falsya pun suke lamb..mmg kalau makan western, lamb sesaje falsya order...hehee

    BalasPadam
  10. tergoda kak..polpero tu pemes gak yer..tak sampai lagi sana..
    abis ke tu si nabil makan? banyak portionnya..

    BalasPadam
  11. sekali sekala kan.. qualiti time with families =)

    BalasPadam
  12. Jap...jap..awak makan mushroom sup dengan garlic bread jer CH....Hish..... tak puas mak!. Kalau mak, memalam perut bakal berkeroncong tu hihi....

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)