Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Ahad, 29 November 2015

PENIPUAN DALAM TALIAN




Macam-macam cara orang nak menipu..
Jadi kita semua kena berhati-hati..
Teringat pulak entry JR Panggilan Misteri mengenai penipuan di talian.. Alhamdulillah JR tidak berjaya ditipu.. Bagus teknik JR memperdaya orang nak tipu itu..

11 ulasan:

  1. ASSALAM...BERHATI-HATI SELALU AGAR X DIUJI SECARA BEGINI...

    BalasPadam
  2. Skarang mcm2 taktik org nk menipu kn...smoga kita dijauhkan

    BalasPadam
  3. Skarang mcm2 taktik org nk menipu kn...smoga kita dijauhkan

    BalasPadam
  4. saya klu nombor tel tu saya x kenal , mmg saya biar ke missed call ...

    BalasPadam
  5. Sama lah Wa pun kalau no tak kenal..memang tak angkat telefon. Macam-macam cara orang menipu sekarang ni.

    BalasPadam
  6. assalamualaikum yati...yan in the house...
    :-)) zaman sekarang kena lebih peka

    BalasPadam
  7. hmm menarik juga nih infonya, di tunggu juga nih di blog aku, mampir yah.
    CARA MENYEMBUHKAN MATA MINUS TANPA OPERASI

    BalasPadam
  8. Kene hati2 la lepas ni jgn senang2 nak bercaya dgn sebarang pangilan...berani nye dia buat camtu ek dasar muka tak malu last2 kantoi

    BalasPadam
  9. sekarang memang kena lebihhhh berhati2. orang nak mencuri duit ni cukup senang sekarang kan kak

    BalasPadam
  10. Memasing terdesak nak duit ek sekarang ni. Tu yg macam macam taktik penipuan tercipta.

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)