Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 27 November 2015

TUTUP PETI SUARA di telefon anda..


Kawan saya post di FB..
Saya pun mencubanya..
Buat utk telefon Celcom .. Boleh..
Tapi bila buat untuk DIGI .. tak boleh pulak..
Kenape ye.. mungkin Digi dah tukar nombor kot..
Tau kita nak buat tu hahhahaa

10 ulasan:

  1. ohhh... TQ atas perkongsian ni kak..
    nak buat lah kt hp nti.. :)

    BalasPadam
  2. kdg2 kita cal certain tu msk voice mail kdg2 tk...nanti try cuba tips ni

    BalasPadam
  3. nak cuba jugak lah... tq for sharing.

    BalasPadam
  4. Saya hari tu pakai maxis pon try buat tak bleh jugak...tapi sekarang onexox tatau le pulak ada voicemail ke idok

    BalasPadam
  5. pernah dulu suka main tinggalkan mesej suara dekat kawan. lepas tu dia pun balas balik dgn buat benda yang sama.. hahaha. memang takde kerja betul

    BalasPadam
  6. dh trt xbrjya pun,,sy pkai celcom..

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah sy da buat beberapa bln yg lps

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)